Põhi:
1 pk shokolaadi küpsiseid (nt. Laima omasid)
70 g võid

Kreem:
500 g paksemat virsiku jogurtit
1 sidruni koor (laimi koor)
1/2 sidruni mahl (või terve laimi mahl kuna laim väiksem)
1,5 spl želatiini
0,5 dl virsikunektarit
Kate:
3 dl virsiku nektarit
2 spl suhkrut
1 spl želatiini
Purusta küpsised ja lisa sulavõi. Suru see ümmarguse koogivormi põhja.
Kreemiks sega kokku jogurt, suhkur, sidruni koor ja -mahl. Paisuta želatiin virsiku nektaris ja paisuta veevannil. Sega see ülejäänud jogurtile, hoolikalt segades. Vala see küpsisepõhjale ning pane mõneks tunniks külma.
Katteks sega suhkur virsikunektariga ning paisuta seal juures želatiin. Paisuta veevannil ja vala koogile. Hoia külmas mõni tund kuni üleöö.
Head isu :)
No comments:
Post a Comment