Biskviitpõhi:
4 suurt muna
2 dl suhkrut
1 dl jahu
1 dl kartulijahu
1 tl küpsetuspulbrit
Immutamiseks:
apelsinimahla
Täidis:
4 dl vahukoort
3 sl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
maasikaid
Kaunistuseks:
maasikaid ja muud meelepärast
Mikserda munad suhkruga väga kõvaks vahuks (mina mikserdan u 10-20 min). Sega omavahel jahu ja kartulijahu ning küpsetuspulber, sõelu munavahule. Sega läbi (ära klopi ega ehmata tainast kuidagi). Vala määritud koogivormi (või küpsetuspaberiga kaetud). Küpseta 180 kraadiga 20 min. Kontrolli puust tikuga kas on seest ka valmis. Kui põhi on jahtunud, lõika kolmeks kihiks. Immuta esimene kiht mahlaga. Vahusta koor ning lisa suhkur ja vanillsuhkur. Lõika maasikad tükkideks ning kata esimene põhi. Määri peale kolmandik vahukoorest, kata teise biskviidiga. Korda samamoodi ka kolmandaga. Lase vähemalt paar tundi külmas seista. Enne serveerimist kaunista maasikatega.
Head isu :)
4 suurt muna
2 dl suhkrut
1 dl kartulijahu
1 tl küpsetuspulbrit
Immutamiseks:
apelsinimahla
Täidis:
4 dl vahukoort
3 sl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
maasikaid
Kaunistuseks:
maasikaid ja muud meelepärast
Mikserda munad suhkruga väga kõvaks vahuks (mina mikserdan u 10-20 min). Sega omavahel jahu ja kartulijahu ning küpsetuspulber, sõelu munavahule. Sega läbi (ära klopi ega ehmata tainast kuidagi). Vala määritud koogivormi (või küpsetuspaberiga kaetud). Küpseta 180 kraadiga 20 min. Kontrolli puust tikuga kas on seest ka valmis. Kui põhi on jahtunud, lõika kolmeks kihiks. Immuta esimene kiht mahlaga. Vahusta koor ning lisa suhkur ja vanillsuhkur. Lõika maasikad tükkideks ning kata esimene põhi. Määri peale kolmandik vahukoorest, kata teise biskviidiga. Korda samamoodi ka kolmandaga. Lase vähemalt paar tundi külmas seista. Enne serveerimist kaunista maasikatega.
Head isu :)
No comments:
Post a Comment